Wie zijn Auto Inkoop Scheffer?

Auto Inkoop Scheffer is een gerenommeerd autobedrijf, gevestigd in Amersfoort. De centrale ligging van ons bedrijf zorgt ervoor dat we onze auto`s overal in Nederland kunnen inkopen en verkopen.

Dagelijks zijn we op zoek naar particulieren en bedrijven die hun auto of wagenpark willen verkopen. Door onze jarenlange ervaring kunnen we daarin snel schakelen. Voor u betekent dat een vlotte en betrouwbare afhandeling van de verkoop.

Veiligheid staat voorop

We werken uitsluitend met eigen mensen en materiaal. De mensen met wie u contact heeft bij de verkoop en ook de chauffeur die uw auto komt ophalen, maken allemaal deel uit van Auto Inkoop Scheffer.

Ook de bergingswagen waarmee we uw auto ophalen, is eigendom van onze organisatie. We hechten veel waarde aan bescherming uw privacy.

Uw gegevens worden opgeslagen in een veilige omgeving en in geen geval gedeeld met derden. Nadat de wettelijke bewaartermijn is verstreken, worden alle documenten aangeboden bij een gecertificeerd vernietingsbedrijf.

Warm welkom

Wij begrijpen heel goed dat u bij voorkeur kiest voor het gemak van verkoop via telefoon en internet. Maar als u een keer in de buurt bent van ons bedrijf in Soest, dan bent u van harte welkom om een bezoek te brengen aan ons bedrijf.

Onder het genot van een kop koffie of thee kunt u dan meteen onze laatste aanwinsten in de verkoophal bewonderen.

Telefoongegevens;

Telefoon: 06 51493536
WhatsApp: 06 51493536
Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van: 8:00 tot 22:00 uur