Auto Inkoop¬†Scheffer is een bedrijf gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van gebruikte¬†auto’s. Een van de merken die altijd welkom zijn bij ons is Peugeot. Op zoek naar een goede prijs voor een Peugeot? Lees dan zeker verder.

Een goede prijs voor uw Peugeot

Bent u op zoek naar iemand die een goede prijs voor een Peugeot geeft? Iemand die de waarde van uw auto en de markt kent, en dus met een realistische prijs komt, en bovendien de koop ook nog snel wil afhandelen? Dan bent u op de juiste website beland. Een goede prijs voor een Peugeot krijgen is helemaal niet moeilijk ook. Alles wat u nodig heeft zijn de gegevens van uw auto, en daarmee krijgt u een aanbieding met een prijs voor uw auto.

De specialist in auto inkoop

We zijn actief in heel Nederland met inkoop en verkoop van auto’s, onder andere Peugeot. We hebben daarom veel afzetkanalen en een goede kennis van de automarkt en de vraag die daar bestaat naar de diverse Peugeot modellen. Bovendien zijn we ook heel efficiënt en snel in de afhandeling van de verkoop. Een echte specialist met kennis van zaken en een prettige en snelle werkwijze.

Hoe werken wij

  • Wanneer u ons belt of op een andere manier contact met ons opneemt over de verkoop van uw auto, dan willen we enkele gegevens weten over de auto. Zoals kenteken, bouwjaar, merk, model, eventuele extra’s of opties, en ook eventuele schades of mankementen aan de auto.
  • Op basis daarvan bepalen we ons bod, een goede prijs voor uw Peugeot, dat u per omgaande van ons te horen krijgt.
  • Besluit u op ons aanbod in te gaan, dan spreken we een datum, tijd en plaats af voor de ophaling van de auto. Dit is volledig kosteloos. Het transport wordt door ons gratis voor u verzorgd.
  • Bij het ophalen van uw auto ontvangt u direct het vrijwaringsbewijs en het afgesproken bedrag.

Waardebepaling auto

Het bedrag dat uw auto oplevert als wij deze inkopen, hangt af van een paar verschillende factoren. Het bouwjaar en is van invloed, het merk ook, en het carrosserie-type telt mee. Ook de staat waarin de auto verkeert, hoeveel kilometers er op de teller staan en of de auto is uitgerust met extra opties. Tevens maakt het verschil hoe de auto in de markt ligt, of er veel vraag naar is of niet. Dit kan per merk en per model verschillen. We hebben veel ervaring met taxatie van auto`s, en u kunt er daarom van verzekerd zijn dat we u een realistisch bedrag zullen geven. Het taxeren is altijd inbegrepen in onze service, hiervoor rekenen we u geen kosten aan.

Gratis transport

Als wij uw auto inkopen krijgt u altijd gratis transport. De auto wordt bij verkoop opgehaald waar het u schikt. Als de auto schade heeft, bijvoorbeeld door een ongeluk, dan kunnen we deze ter plaatse ophalen. Als uw Peugeot defecten heeft, dan hoeft u nergens heen met de auto, maar halen wij deze voor u op van de plaats waar hij staat. Dit hoeft dus niet bij u thuis te zijn, we halen auto`s op door heel Nederlands, op allerlei verschillende locaties. Geen kosten, geen zorgen voor u.

Direct een prijs voor uw auto

Wilt u een auto verkopen om wat voor reden dan ook, en wilt u weten welk bedrag u kunt krijgen voor de auto? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier, telefonisch of via whatsapp. We kunnen u binnen de kortste keren een prijs geven voor uw Peugeot, en als we de verkoop overeenkomen is het ophalen ook altijd snel geregeld. Zorg dat u de gegevens over de auto bij de hand heeft wanneer u ons belt, of als u het contactformulier invult, dan gaat alles nóg vlotter.

Kapotte auto verkopen

Zoals gezegd is het ook geen enkel probleem om een kapotte auto te verkopen. U kunt een Peugeot met schade of een defect gewoon bij ons aanbieden. Wanneer u een aanrijding heeft gehad, wanneer de auto niet meer door de APK komt, als er een onderdeel stuk is, allemaal geen probleem. In al deze gevallen kunt u de auto aanmelden voor een bod. We hebben niet alleen interesse in jonge auto`s in goede staat, maar ook in auto`s die al ouders zijn of die kapot zijn.

In geval van sloop

Als uw Peugeot na aankoop door ons naar een sloperij gaat, dan kunt u ervan verzekerd zijn dat de demontage milieuvriendelijk plaatsvindt. Gescheiden afvalverwerking is standaard. Dus de vloeistoffen zoals motorolie, remvloeistof en koelvloeistof worden apart afgevoerd, ook de metalen worden uit de auto gehaald, en de overige onderdelen zoals banden en kunststoffen delen. Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel en er wordt heel veel van de sloopauto`s hergebruikt. Deuren, koplampen, de motor, de versnellingsbak en lampen zijn allemaal onderdelen van sloopauto`s die kunnen worden gebruikt als tweedenhands onderdelen, en we zullen deze dan ook zo veel mogelijk niet vernietigen maar recyclen.

Zo eenvoudig en vlot kan de verkoop van een auto gaan

Aarzel niet, maar bel, mail of app. Dan weet u heel snel wat u voor uw auto kunt krijgen en heeft u uw auto misschien morgen al wel verkocht!

Welke documenten heeft u nodig bij de verkoop van uw auto

goede prijs voor een Peugeot
Lees hier meer over de documenten

Telefoongegevens;

Telefoon: 06 51493536
WhatsApp: 06 51493536
Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van: 8:00 tot 22:00 uur